دشتِ بی فرهنگیِ ما

برخی حرف ها درباره "حوزه های اجتماعی و صنایع فرهنگی" را اینجا منتشر می کنم

برخی حرف ها درباره "حوزه های اجتماعی و صنایع فرهنگی" را اینجا منتشر می کنم

دشتِ بی فرهنگیِ ما

متولد اواخر دهه 50 هستم !
به اندازه کافی از دنیا چشیده ام ...
تجربیات تلخ و شیرین، رفاقت های کاری و بی فرجام، تولیدات سخت، مباشرت با برخی مسئولین بی انگیزه و مواردی از این نوع، باعث شد تا از برخی فعالیت های خارج از برنامه ام خسته شوم ...
راستی ! هنوز نگفتم
من جزو آدم های خوشبختی هستم که شغلشان را دوست دارند،یعنی از ابتدای فعالیتم احساس کردم که خدا در آغوش گرفته مرا !
کار و پیشه ام فعالیت در حوزه رسانه و تولیدات فرهنگی بود، پویانمایی، بازی رایانه ای، فیلم کوتاه، تبلیغات فرهنگی و از این جنس تولیدات
لذت بخش بود و هست
حدود 3سال نمیدونم چرا احساس کردم باید در کنار کار کردن، حرف هم بزنم ! احساس کردم حق نقد و اصلاح برخی امور را در حوزه مدیریت کلان و حاکمیتی دارم ! بعد احساس کردم برخی حرف های واضح و حتی تکراری، برای خیلی از مسئولین (و برخی همکارانم) همچون مارپیچ های افسانه ای، گُنگ و گمراه کننده است ! خواستم کمک کنم تا ابروی برخی قوانین اشتباه مرتبط با "حوزه سرگرمی های دیجیتال" را درست کنم، اما زورم به آنها نرسید و به صورت اتفاقی ، چشم خودم کور شد ! و ناخواسته باعث شدم چند تن از دوستانم تبدیل به دشمنانم شوند.
بخشی از سمت های افتخاری و غیر رسمی که در کنار تولیدات پویانمایی و بازی های دیجیتال داشتم نیز بدین شرح است :
• مسئول حوزه سرگرمی های دیجیتال و کارشناس مرکز رسانه های دیجیتال
• دبیر بخش بازی های رایانه ای نمایشگاه بین المللی رسانه های دیجیتال
• مشاور و کارشناس حوزه بازی های رایانه ای قرارگاه فرهنگی خاتم الاوصیا عج و سازمان سراج
• مسئول بخش بازی های رایانه ای نمایشگاه رسانه های دیجیتال انقلاب اسلامی
• مشاور و کارشناس حوزه رسانه های مجازی مرکز رشد جهاد دانشگاهی
• مدیر بخش پویانمایی موسسه فرهنگی هنری شهید آوینی
• دبیر ستاد بازی های رایانه ای مرکز ملی فضای مجازی کشور
• موسس و دبیر وقت انجمن بازی سازان انقلاب اسلامی
• نماینده کارگروه بازی های رایانه ای سازمان نظام صنفی ایران (اسفند 1393 تا شهریور 1395)
و...
حالا اینجا با نیت خیر و به قصد اصلاح برخی امور، حرف هایی را می نویسم تا شاید روزی گره از کاری باز کند این کلمات و اندیشه ها...
ضمنا تا اطلاع ثانوی،بنا به دلایلی سیستم تایید نظرات عمومی" غیر فعال است" اما پیام های شما را حتما میخوانم
.
.
.
کد رهگیری "ساماندهی" : 84468404

طبقه بندی موضوعی
نویسندگان
یکی از زیرمجموعه‌های وزارت ارشاد از یک منتقد به وضعیت بازی‌های رایانه‌ای با طرح اتهامی تشویش اذهان عمومی به دادسرای فرهنگ و رسانه شکایت کرده است. 
یک فعال بازی‌های رایانه‌ای در گفت‌و‌گو با «جوان» عنوان کرد: نام فردی که از وی شکایت شده بابک کرباسی است که طی سال‌های اخیر در رسانه‌های مختلف همواره منتقد وضعیت مدیریت بازی‌های رایانه‌ای از سوی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای بوده است. 
بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای متولی صنعت گیم کشور است و سیاست‌ها و تصمیمات اتخاذ شده توسط آن، ارتباط مستقیمی با معاش و کسب و کار سازندگان، ناشران و مصرف‌کنندگان بازی‌های رایانه‌ای دارد. از سوی دیگر تحلیلگران و منتقدان صنعت بازی‌های رایانه‌ای در سطوح گوناگون شاهد و ناظر این تصمیمات و عواقب آن‌ها هستند. این مخاطبان از دلسوزان عرصه فرهنگ و هنر کشور به شمار می‌روند که دغدغه آن‌ها صرفاً تعالی فرهنگ و هنر کشور و صنعت بازی‌های رایانه‌ای است. 
گرچه کارنامه بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای همچون سایر نهاد‌های دولتی دارای نقاط قوت و ضعف است، اما انتقاد از آن به معنی تخریب یا زیر سؤال بردن آن نیست بلکه تلاشی برای شناساندن کاستی‌ها و راه حل آن‌ها و ترسیم فاصله وضع موجود با اهداف مطلوب به شمار می‌رود و اساس این حرکت دلسوزی و کمال گرایی است نه تخریب یا تضعیف! دولت محترم دوازدهم نیز همواره نشکستن قلم‌ها و تحمل کردن انتقاد‌ها را به عنوان شعار سر لوحه عمل خویش اعلام کرده است، اما شکایت مدیرعامل جوان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای علیه یک منتقد در تقابل با این شعار است و با این رویکرد فضایی یک سویه و فاقد واقع گرایی به وجود می‌آید که فاصله زیادی با واقعیت‌های موجود خواهد داشت. 

وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی (به عنوان مقام بالا دستی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای) نیز از سعه صدر و احترام به منتقدان در مشی کاری خویش برخوردار بوده و شکایت مزبور نمی‌تواند تناسبی با سیاست‌های این وزارت داشته باشد. 
به نظر می‌رسد اصرار بر این رویکرد، در نهایت منجر به عدم‌مشارکت منتقدان در مسیر پیشرفت صنعت گیم کشور شده و مانع بهره‌گیری از این ظرفیت و هم افزایی حداکثری در این زمینه خواهد شد. این مهم از آنجا قابل توجه است که برای رسیدن به موفقیت همه جانبه و کامل در مدیریت هر نهاد یا دستگاه، لازم است به انتقادات و توصیه‌های دلسوزانه توجه کرد تا نسبت به جوانب امر آگاهی و احاطه به دست آید. این آگاهی از ملزومات اصلی برای پیشرفت و تعالی کشور است.
 
 
  • ۹۷/۰۷/۰۸

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.